GDPR

Общ регламент на Европейския съюз за защитата на данните (ОРЗД), който регулира обработването, съхранението и използването на лични данни на физически лица от други лица, дружества или организации.

Информацията, която ни предоставяте се използва за безпроблемното обслужване на клиентите. Взети са изключително стриктни мерки за защита на личните данни, които ни предоставяте. Всеки клиент има правото да се откаже да ни предостави лични данни, в тези случаи е възможно да не може да се възползва от всички функции.

Този сайт НЕ събира лични данни!

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Информацията, която предоставяте при регистрацията и използването на услугите на фирмата, е съхранена при нас и няма да бъде предоставяна на трети страни. Необходима е минимална информация, за връзка с потребител при необходимост. Тези данни, както и всякаква друга информация, предоставена, ще бъде използвана само във връзка с услуги, които предлагаме.

АБОНИРАНЕ

Всеки потребител има право на избор за абониране или отказване от абонамент свързан получаване на съобщения по електронен път или с наши услуги съгласно сключения договор

ПОТРЕБИТЕЛСКО СЪДЪРЖАНИЕ

Забранява се на потребителите на ЛИНКС Дейта Системс ЕООД да публикуват, каквото и да е вредно, вулгарно, нецензурно, със сексуално съдържание, оскърбително, заплашващо, нарушаващо интимността, зловредно, расово, етническо, или по други начини нежелателно или незаконно съдържание, или такова, което нарушава или може да наруши авторското или други права на трето лице. Вие се съгласявате, че фирмата преглежда предварително съдържанието. ЛИНКС Дейта Системс ЕООД или назначени от него лица имат правото, когато те преценят, да откажат, редактират или премахнат всяко съдържание.

АВТОРСКО ПРАВО И ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Всички елементи, включително графиките, текста, дизайна, бутоните, логата, картинките и иконите, са собственост на ЛИНКС Дейта Системс ЕООД и са предпазени от българските и международните закони за авторско право. Съдържанието нe трябва да се използва за никакви други цели. Каквито и да е други употреби, форми или начини на употреба без предварителното писмено съгласие на фирмата са забранени. Всички други марки, имена и лога, упоменати принадлежат на техните собственици.

ВЪЗЛАГАНЕ И ПОДИЗПЪЛНЕНИЕ

ЛИНКС Дейта Системс ЕООД може да възложи на трети лица изпълнението на поръчките, запазвайки винаги отговорността пред клиента за всичките си задължения, поети по договор.

ОТГОВОРНОСТИ

Фирмата не носи отговорност за валидността и същността на информацията, съдържаща се в сайтовете, към които има хипервръзки.

Фирмата не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности и неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.

НЕПРЕОДОЛИМИ СИТУАЦИИ

Фирмата не носи отговорност за неизпълнението на задълженията си в договори, ако това неизпълнение е резултат от фактори, извън контрола на фирмата. В тези случаи ЛИНКС Дейта Системс ЕООД се задължава да информира клиента и да вземе всички мерки, за да се ограничат последиците от неизпълнението на договора.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от клиента адрес, в офис на куриер или в магазин на фирмата според желанието на клиента.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 5 работни дни с изключение на поръчките, извън LYNX Store или направени в почивните или празничните дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят в зависимост от работното време на куриера.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати. Ако клиентът или упълномощено от него лице не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

ЛИНКС Дейта Системс ЕООД ще уведомят потребителя по телефон или E-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи изпълнение на доставката.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Наложен Платеж - Заплащате при получаването от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон или фактура

Банков Превод:

Централна Кооперативна Банка

BIC: CECBBGSF

IBAN: BG07 CECB 9790 10G4 0396 00

Получател: ЛИНКС Дейта Системс ЕООД

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от датата на закупуването.

Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка включително упътвания, аксесоари, дискове, ръководства, кашони, с гаранционна карта и копие на платежен документ.

Стоката трябва да бъде без следи от употреба, като драскотини, наранявания, и други външни белези. Оригиналната опаковка трябва да е здрава, не повредена.

ЛИНКС Дейта Системс ЕООД има правото да откаже връщането на продукти от клиенти, които злоупотребяват с използването на тази услуга.

Паричната стойност на върнатия продукт може да се използва за закупуване на други продукти или да бъде върната на клиента.

ИЗКЛЮЧЕНИЯ

НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ СУМИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ УСЛУГИ:

Ремонт, инсталация на софтуер, закупени допълнителни гаранции, транспортни разходи, такси при плащане и наложен платеж при връщане на техника, не се възстановяват разходите за транспорт, такси при плащане или наложен платеж, заплатени от клиента по време на покупката.

НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ СУМИ ЗА:

Стока, която не е в оригиналната опаковка или липсват части от нея, както и наранен, изтрит или скъсан сериен номер или гаранционна лепенка, стока с лош вид и видими следи от употреба, консумативи, батерии, тонери и др. Компютри с предварително инсталиран софтуер, ако е бил изтрит и заменен с друг, гаранции от типа - "No matter what" и "Reliability", Оборудване, конфигурирано по начин, който предотвратява привеждане на устройството към първоначалното му софтуерно състояние.

ЗАПАЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ:

ЛИНКС Дейта Системс ЕООД не носи отговорност за каквато и да е информация записана.

ГAРАНЦИOННО ОБСЛУЖВАНЕ

Продуктите, разполагащи с гаранционна карта, се обслужват от собствените им сервизни мрежи.

ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪНГАРАNЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ЛИНКС Дейта Системс ЕООД

Обслужва се съгласно гаранционните условия в сервизните центрове на фирмата или на място в зависимост от стоката или усугата.

Извънгаранциони ремонти се заплащат.

Опит за ремонт от неоторизирани лица е забранен.